Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 24 jan 2016 / 15:51 uur

Zoveel bedpartners heeft de ideale lover gehad

Zoveel mogelijk? Of juist helemaal niemand? Hoeveel bedpartners zou jouw ideale man of vrouw al gehad moeten hebben voordat jullie samen in bed belanden? Tegenwoordig wordt overal onderzoek naar gedaan, dus ook naar deze prangende vraag.

En het antwoord? Tien. Tien bedpartners voordat je lover een relatie instapt met jou, dat zou de ideale situatie zijn volgens een enquête van datingsite IllicitEncouters.com. Dat aantal geldt voor zowel mannen als vrouwen.

Acht en twaalf

Meer dan duizend leden namen deel aan de online enquête van een van Engelands’ grootste datingsites. Het nummer één antwoord dat werd gegeven was ‘tussen de acht en twaalf bedpartners’. Dit antwoord werd gekozen door 38 procent van de vrouwen en 37 procent van de mannen.

Ervaring

Tien zou gewoon een mooie middenmaat zijn, niet teveel en niet te weinig ervaring. Als iemand al met meer dan tien mensen het bed heeft gedeeld zouden we die zien als ‘sletterig’ en met minder dan tien als onervaren.

Juist mannen spitsen hun oren als hun toekomstige verovering vertelt dat ze al met meer dan tien mannen tussen de lakens heeft gelegen, dat zou ze niet zo bevallen. Als ze er meer dan twintig zou hebben gehad, zouden de mannen echt afknappen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zoveel bedpartners heeft de ideale lover gehad
Sluiten