J. Geerdink
J. Geerdink Good vibes 29 jan 2016 / 15:48 uur

Verkoper filmt stiekem meisje (15) in paskamer

Een 15-jarig meisje uit Singapore kreeg begin deze maand de schrik van haar leven toen ze na het shoppen thuiskwam en ontdekte dat ze tijdens het omkleden in een paskamer stiekem was gefilmd door een 34-jarige winkelmedewerker.

Het meisje had zichzelf op 9 januari gefilmd in de paskamer van Fashion Palace om thuis te kunnen laten zien hoe een sari haar stond. Toen ze eenmaal thuis de video terugkeek, zag ze plots een onder de deur van de paskamer door geschoven mobiele telefoon.

Heimelijk

De volgende ochtend deed ze bij de politie aangifte en vertelde agenten dat er naast de verkoper en zijzelf niemand aanwezig was op de tweede verdieping van de kledingzaak. Uit bestudering van beelden van de beveiligingscamera’s bleek ook al snel dat de winkelmedewerker het meisje inderdaad heimelijk had gefilmd. In de rechtbank bleek deze week uit de beelden dat haar bovenlichaam op zeker moment slechts bedekt was met een beha.

De rechter veroordeelde de man tot een maand celstraf. Hij was op 15 januari al vastgezet en komt zodoende half februari weer op vrije voeten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verkoper filmt stiekem meisje (15) in paskamer
Sluiten