J. Geerdink
J. Geerdink Good vibes 24 jan 2016 / 08:10 uur

Vrouw treft rauwe ingewanden aan in kipkluifje KFC

Een 22-jarige vrouw uit het Engelse Rushden zien ze nooit meer terug bij fastfoodketen Kentucky Fried Chicken. De vrouw trof in een vestiging in Wellingborough namelijk onlangs rauwe ingewanden aan in haar kipkluifjes. Dat schrijft Northampton Chronicle.

Cassandra Perkins zette vol goede moed haar tanden in één van de kipspecialiteiten van KFC, maar merkte direct dat er iets niet goed zat. Niet alleen was het binnenste koud, de smaak was ook anders dan anders. Toen ze naar het kippetje keek, sloeg de schrik haar om het hart.

Smerig en paars

„Ik zag gelijk dat er iets mis was, het zag er smerig en paars uit. Mijn eerste gedachten waren dat het hersenen of misschien een long was, maar zeker niet de kip die ik gewend ben te krijgen”, vertelde Perkins aan Northampton Chronicle.

De vrouw deed vervolgens haar beklag bij de manager van het restaurant die haar direct een vervangend stukje kip aanbood. „Waanzin, ik wil nooit meer iets eten in dat restaurant. Sterker, mij zien ze nooit meer bij KFC." De 22-jarige Britse deelde vervolgens foto’s van het gruwelijke hapje op social media.

KFC laat weten dat één van de medewerkers per ongeluk is vergeten de ingewanden te verwijderen. „We zijn trots op het feit dat al onze kip met de hand wordt klaargemaakt en vers bereid wordt in onze keukens", meldde een woordvoerder. „Dat gaat heel af en toe wel eens fout en helaas zijn in dit geval ingewanden niet verwijderd terwijl dat wel had moeten gebeuren."

Volgens de woordvoerder van de fastfoodketen is het personeel van KFC „nogmaals op het hart gedrukt dat ze extra waakzaam moeten zijn op dergelijke foutjes".

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw treft rauwe ingewanden aan in kipkluifje KFC
Sluiten