Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 29 jan 2016 / 08:10 uur

Vrouw schrijft verzoek aan autodief, krijgt z’n zin

Een 32-jarige vrouw uit Portland was er zo klaar mee dat haar auto keer op keer werd gestolen, dat ze besloot het over een andere boeg te gooien: met een ‘vriendelijke’ brief. En het werkt nog ook!

,,Ik heb een bijdehand briefje in het handschoenenvakje van mijn auto gelegd. Volgens mij werkt het, want de auto staat nu weer voor mijn huis. Yay!” schrijft Reddit-gebruiker mfiasco bij de foto van de brief.

Ongure buurt

Voor de duidelijkheid: de vrouw lijkt vrede te hebben met het feit dat haar auto steeds gestolen wordt. Het probleem is dat de dieven het voertuig telkens in ongure buurten achterlaten als ze alles eruit geroofd hebben, waardoor de eigenaar met extra gedoe zit.

Weggesleept

,,Doe me een lol: zet mijn auto niet meer neer waar hij weggesleept wordt. Als ik nog een keer naar een afgelegen garage moet om mijn eigen auto terug te kopen, word ik gek”, aldus mfiasco. Haar advies: ,,Laat mijn auto alsjeblieft in een woonwijk achter. Dankjewel, geniet van de rit.”

En jawel, de dieven hadden de auto uiteindelijk weer ‘netjes’ voor zijn deur gezet. Waar een passief agressief briefje al wel niet toe kan leiden!

View post on imgur.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw schrijft verzoek aan autodief, krijgt z’n zin
Sluiten