Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 11 jan 2016

Vrouw reageert geniaal op verzoeken naaktfoto’s

Wat doe je als je als vrouw met een man appt, die maar niet ophoudt met vragen om naaktfoto’s? Je kunt natuurlijk toegeven aan de wens van de opdringerige bewonderaar, maar je kunt ook doen wat één twitteraar deed. En dat levert haar nu heel veel lof op.

De mooie @jwzayn werd helemaal gek van een man die maar om foto’s bleef vragen tijdens gesprekken. Omdat ze de hitsige heer op zijn nummer wilde zetten, stuurde ze hem iets anders.

Loading…

In plaats van een naaktfoto stuurde ze een wit plaatje, met daarop alleen het tekentje wat je ziet als een pagina (of foto) aan het laden is. Zo leek het dus alsof de foto nog zou komen, terwijl dat natuurlijk nooit zou gebeuren.

Tot haar grote plezier bleek haar aanbidder het geeneens door te hebben. „De foto laadt niet, stuur hem nog eens", was zijn reactie. de jonge vrouw stuurde hetzelfde plaatje nog eens, gevolgd door „Heb je hem ontvangen?"

Viral

Toen het kwartje nog niet viel, besloot ze het gesprek te delen op Twitter. Daar werd het al snel duizenden keren gedeeld en mensen zijn lyrisch over de manier waarop ze de opdringerige man op zijn nummer heeft gezet.

Inmiddels heeft ze het plaatje zelf ook met iedereen gedeeld, voor alle vrouwen die in een soortgelijke situatie belanden. En nu maar wachten op andere vrouwen die deze grap in de praktijk brengen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouw reageert geniaal op verzoeken naaktfoto’s
Sluiten