Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 28 jan 2016 / 13:52 uur

Vrouw in verkeerde lichaam: Ik ben eigenlijk een kat

Dat mensen soms het gevoel hebben dat ze in het verkeerde lichaam zitten, is niet zo vreemd. Vaak gaat het dan om mensen die het gevoel hebben dat ze het verkeerde geslacht hebben. Een vrouw uit het Noorse Oslo heeft echter het gevoel dat ze helemaal geen mens zou moeten zijn. Nee, de 20-jarige Nano is ervan overtuigd dat ze eigenlijk een kat is.

Bijzondere openbaring

De vrouw deed die openbaring in een interview met het YouTube-kanaal van NRK P3 Verdens Rikeste Land. Beelden van dat interview zijn op het moment van schrijven al ruim 280.000 keer bekeken.

Nano stelt dat ze, net als een kat, een hekel heeft aan water en kan communiceren met soortgenoten door te miauwen. De twintiger draagt verder een haarband met kattenoortjes, heeft een kunstmatige staart en loopt soms op handen en voeten. Als ze op straat een hond tegenkomt, begint ze automatisch tegen de viervoeter te sissen.

Lichaam van een kat

Pas in haar tienerjaren ontdekte Nano naar eigen zeggen dat ze eigenlijk een kat is. „Toen ik 16 was, realiseerde ik me dat ik een kat was. Doktoren en psychologen kwamen er achter dat dat inderdaad ‘het ding’ was”, legt ze uit in de video.

In Svien heeft Nano een vriend die ook een ‘kattenpersoonlijkheid’ heeft. Volgens Nano heeft Svien echter meerdere persoonlijkheden, terwijl zij echt alleen een kat is. „Ik denk dat ik mijn hele leven een kat zal zijn.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vrouw in verkeerde lichaam: Ik ben eigenlijk een kat
Sluiten