Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 8 jan 2016 / 11:26 uur

Eerste dans pakt anders uit dan verwacht

Wanneer A Whole New World van de Disneyfilm Aladdin begint te spelen, lijkt de eerste dans van de 33-jarige Chris Jones en Lisa Solari traditioneel uit te pakken. Het net getrouwde echtpaar verdrinkt in elkaars ogen totdat de muziek abrupt stopt en er een geheel ander liedje begint. Het stel danst op iconische liedjes zoals Thriller van Michael Jackson en Footloose (Kenny Loggins) van de gelijknamige film.

Verrast

De twee waren tien jaar samen voordat ze in het huwelijksbootje stapten en elkaar het jawoord gaven in de Gresford Church (Wrexham, Wales). Aan het einde van de video zie je de verraste gezichten van de gasten. Die konden het optreden achteraf wel waarderen.

Bekijk het filmpje hier:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste dans pakt anders uit dan verwacht
Sluiten