Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 11 jan 2016 / 11:00 uur

Verkoop hondenbroek gestegen na virale discussie

Het hield de gemoederen op internet geruime tijd bezig: hoe draagt een hond een broek? Op vier poten of slechts op twee? Misschien niet de meest filosofische vraag, toch had iedereen er een andere mening over. Maar dankzij deze vraag is de verkoop van speciale broeken voor honden wél met ruim 2800 procent gestegen.

Wachtlijst

Het vraagstuk over de hond en zijn broek ging eind december viraal op internet. Wellicht een wat nutteloze discussie, maar niet voor de Canadees Tim Skelly. Hij is namelijk de eigenaar van Muddy Mutts, een speciale winkel met hondenkleding, zo vertelt hij tegen CNN. En dankzij de discussie over hoe een hond mogelijk een broek draagt, heeft zijn webwinkel wel heel veel extra aanvragen voor hondenkleding gekregen. Zoveel zelfs, dat Skelly niet eens meer broeken op voorraad heeft. „De zaken gaan heel goed. Het is wel een beetje bizar”, zo vertelt de man. Het loopt zelfs zo uit de hand dat iedereen die nog een broek voor zijn viervoeter wil, zich op de wachtlijst moet inschrijven.

Praktisch

Hoewel een broek voor honden er natuurlijk grappig uitziet, is het idee van Skelly vooral praktisch van aard. „Het ziet er heel grappig uit. Maar als je er klaar mee bent om een hond twintig minuten lang schoon te maken nadat je hem hebt uitgelaten, is het ook gewoon heel handig”.

Voor wie zich nog steeds bezig houdt met het vraagstuk hoe een hond zijn broek draagt, heeft Skelly het antwoord. Volgens zijn kledingstukken draagt een hond namelijk gewoon een broek om alle vier zijn poten. Kunnen we die discussie ook weer afsluiten.

https://twitter.com/i/status/681685596029452292

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Verkoop hondenbroek gestegen na virale discussie
Sluiten