Puck Roest
Puck Roest Good vibes 24 jan 2016 / 07:52 uur

Verdoofde vrouw reageert briljant op Star Wars scène

Inmiddels zijn wij allen bekend met de komische filmpjes van mensen die compleet verdoofd zijn nadat ze hun verstandskiezen hebben laten verwijderen. Maar de dame én Star Wars-fan in deze video is echt compleet de weg kwijt.*SPOILER-ALERT*

De onvergetelijke scène met Han Solo en Kylo Ren uit de nieuwste Star Wars-film heeft veel fans doen verbazen. Maar deze vrouw heeft de familieruzie nog niet helemaal kunnen verwerken. „Hij was mijn vriend", zegt ze compleet verdoofd over Han Solo. „Ik ga hem (Kylo Ren) vermoorden", vervolgt ze.

De hilarische video werd al meer dan 45.000 keer bekeken nadat het materiaal op Live Leak werd geplaatst.

De vrouw lijkt steeds meer te gaan ijlen, maar dat houdt haar filmende vriend niet tegen. Hij vertelt haar dat hij Chewbacca is waarna hij de beroemde geluiden imiteert. Wat een verdoving al niet met je kan doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verdoofde vrouw reageert briljant op Star Wars scène
Sluiten