Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 15 jan 2016 / 08:35 uur

Vader plaatst hilarische advertentie voor auto

Dolgelukkig was de Brit Andrew Love met zijn Volkswagen Golf R400. Een weekendje weg voor zijn verjaardag resulteerde echter in een zwangere echtgenote, waarmee hij al twee kindjes heeft. Er kan nog best een kind bij op de achterbank, horen we je denken.

Verkeerd gedacht: zijn vrouw Leanne raakte zwanger van een tweeling. De 34-jarige Andrew moet zijn zeldzame bolide daarom al na drie maanden weer verkopen. Dat doet hij op hilarische wijze via Abay, meldt de Daily Mail.

Advertentie

„Ja jullie lezen het goed, het weekendje weg voor mijn verjaardag heeft geresulteerd in een zwangere echtgenote", schrijft hij op Facebook, met een link naar de verkoopwebsite. „Het is toch een vijfdeurswagen, hoor ik jullie denken. Maar ik heb al twee kleine monstertjes die er moeite mee hebben zich te gedragen op de achterbank. Er is ruimte voor nog iemand, maar mijn uitstekende zwemmers hebben hun missie te serieus genomen en twee doelen geraakt."

Tweeling

Bij de twaalfwekenecho werden Andrew en Leanne gefeliciteerd met een tweeling. „Het enige waar ik aan kon denken was dat ik de komende twintig jaar rond moet rijden in een Citroën Picasso", verzucht hij in de advertentie.

Denk niet dat de Engelsman een harteloze vent is die liever auto’s heeft dan kinderen: hij is door het dolle heen dat hij een tweeling krijgt. Hij heeft zich inmiddels neergelegd bij het feit dat het met zijn zessen te krap wordt in zijn snelle wagen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vader plaatst hilarische advertentie voor auto
Sluiten