Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 4 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Uitsmijter legt oudejaarsperikelen vast met GoPro

Stappen met oud en nieuw kan nogal chaotisch zagen. Zagen we dat al op de virale foto uit Manchester, eigenlijk herkennen we het allemaal wel. Veel dronken mensen, meer publiek dan normaal en een goede gelegenheid voor velen om zich onder invloed van alcohol eens goed te misdragen. Dat het voor een uitsmijter erg vervelend kan zijn, dat vergeten we echter nog wel eens.

Agressie

Een uitsmijter van de Gatsby club in het Canadese Ontario bedacht eens zijn kant van een oudejaarsavond te belichten. De man besloot een GoPro camera te dragen om zijn avond als uitsmijter tijdens deze hectiek eens vast te leggen. Op de video is te zien hoe de man herhaaldelijk discussies aan moet gaan met de mensen in de wachtrij. Ook wordt er vaak agressief op hem gereageerd. Als klap op de vuurpijl is er ook een mevrouw die vergeten lijkt te zijn dat ze geen schoenen aan of bij zich heeft.

Hoewel het filmpje misschien best vermakelijk is, hoopt de uitsmijter hiermee toch wat aandacht voor het werk te krijgen. En dat lukt aardig, het filmpje werd namelijk sinds 1 januari al meer dan een miljoen keer bekeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Uitsmijter legt oudejaarsperikelen vast met GoPro
Sluiten