Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 5 jan 2016 / 15:40 uur

Ster in iconische NYE-foto herinnert zich niets

Op 1 januari ging onderstaande foto van de nieuwjaarsnacht in Manchester viral. Waarom is niet helemaal duidelijk, maar veel mensen zeggen dat er op de foto zoveel te zien is dat deze lijkt op een schilderij. De 47-jarige Mike Deveney heeft een rol in de nu al iconische foto en doet zijn verhaal.

Gek genoeg, of misschien wel helemaal niet gek, kan de man zich helemaal niets meer van de situatie herinneren. Voor de duidelijkheid, het gaat om de man die midden op de weg ligt, grijpend naar zijn biertje.

„Ik maak me niet druk om de foto. Pas twee dagen later hoorde ik dat ik rondging op het internet”, aldus de held tegenover Mirror. „Ik weet niets meer van het moment dat ik op de grond lag. Wat ik me wel kan herinneren, is dat ik 20 minuten later opstond en met een vriendin naar huis ging.”

Handgemeen

Volgens de vriendin van de man ging hij naar de vlakte toen de politie een andere feestganger arresteerde. Logisch, want dat laatste is ook op de foto te zien.

Inmiddels zijn fotoshoppers van over de hele wereld al losgegaan op de inmiddels iconische foto.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ster in iconische NYE-foto herinnert zich niets
Sluiten