Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 9 jan 2016 / 10:45 uur

Stel omschrijft bevalling in hilarische tweets

Een kindje krijgen is natuurlijk het mooiste wat er is, maar de weg er naartoe kan soms best chaotisch zijn. Dat illustreert dit stel perfect met een hilarische reeks tweets die nu viral gaat, waarin ze de bevalling vanuit twee oogpunten beschrijven.

De stress begint al wanneer de vrouw van Marco Rogers hem om 5 uur ‘s ochtends wakker maakt omdat de weeën zijn begonnen. Dat alleen al is spannend voor de Amerikaan, maar het wordt alleen maar erger.

Thuis bevallen

Op het moment dat Marco en zijn vrouw naar het ziekenhuis willen gaan, blijkt dat het al te laat is: Aniyia moet thuis bevallen en Marco moet haar helpen. De twee vertellen achteraf hun verhaal in tweets, waarin op hilarische wijze duidelijk wordt dat vrouwen en mannen de bevalling toch echt heel anders beleven. Hieronder een greep uit het grote aantal tweets, dat bij veel mensen zeker een gevoel van herkenning op zal leveren!

Inmiddels is duidelijk dat de twee de bevalling samen moeten afmaken, en dus werkt Aniyia zichzelf de trap op, naar de slaapkamer. Marco rent nog steeds rondjes, hopend dat het zelfhulpboek hem zal redden.

Even blijft het spannend omdat de kleine Noemi niet meteen begint te huilen, maar met behulp van een medewerkers van de alarmlijn en de toegesnelde ambulance komt het al gauw allemaal goed. EN dat zelfhelpboek? Dat kwam uiteindelijk nog best goed van pas!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stel omschrijft bevalling in hilarische tweets
Sluiten