Daisy Heyer
Daisy Heyer | LinkedIn Good vibes 10 jan 2016 / 08:35 uur

Rijden we straks in een auto van Apple?

Horloges, televisies, telefoons, computers… Apple heeft het allemaal. Maar het merk is nog lang niet klaar met nieuwe producten. Het lijkt erop dat we over een aantal jaar massaal in een Apple auto rijden.

Apple heeft recent de domeinnamen apple.car, apple.auto en apple.cars geclaimed. Dit meldt de website who.is. Vorig jaar hadden verschillende media het al over een Apple auto, die zelfrijdend en elektrisch schijnt te worden. De auto zou vanaf 2020 te koop moeten zijn.

Helemaal zeker zijn we echter nog niet. Volgens verschillende websites kan het ook zo zijn dat de domeinnamen zijn gekocht door Apple vanwege CarPlay, een systeem dat al gebruikt wordt voor auto’s van Mercedes-Benz, Volvo en Ferrari. Via CarPlay kunnen bestuurders via spraakbesturing bijvoorbeeld een belletje doen of hun favoriete muziek afspelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Rijden we straks in een auto van Apple?
Sluiten