Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 23 jan 2016 / 10:55 uur

Raadsel rond ingepakte Duitse auto opgelost

Heel Duitsland was de afgelopen dagen in rep en roer om een ingepakte auto in Marburg. Het mysterie omtrent de auto is nu opgelost. Het verhaal over een vrouw die haar man, die haar zou hebben bedrogen, een lesje wilde leren, is verzonnen door een student.
Het verhaal kwam de wereld in door een bericht op Facebook-pagina Verspottet: Philipps-Universität Marburg Original. Bij het verhaal stond een foto van de ingepakte auto.

Verzonnen verhaal

„Hallo ex-bedrieger. Jij zak. Ik daag je uit om dit spelletje te spelen. Ik heb jouw autosleutel verstopt in jouw auto, die ik ingepakt heb als een cadeau voor jou. Je hebt nog drie uur de tijd om je geschenk uit te pakken en je sleutel te vinden. Daarna kan je met jouw nieuwe geliefde naar Frankfurt racen en het vliegtuig nemen naar de bestemming van jullie geniepig geplande vakantie. Je kunt je maar beter haasten, want jouw vlucht vertrekt al om 18.30 uur. Dat heb ik gelezen op jouw facebookpagina toen je vergat uit te loggen. Je vliegt ook uit mijn woning. Ik heb je spullen in de auto gestopt. De groeten’’, was het verhaal.

De 32-jarige eigenaar van de auto heeft het bovenstaande verhaal nu de wereld uit geholpen. Het blijkt compleet verzonnen te zijn, want de auto was ingepakt omdat het zijn verjaardagscadeau van vrienden was.„De rest is er allemaal bij verzonnen’’, aldus de man. Zelf kreeg hij de verzonnen versie van het verhaal te horen toen er twee agenten bij hem voor de deur stonden. De Facebook-pagina heeft inmiddels een rectificatie gedaan.

https://www.facebook.com/&/posts/439869576209854

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Raadsel rond ingepakte Duitse auto opgelost
Sluiten