J. Geerdink
J. Geerdink Good vibes 29 jan 2016 / 20:10 uur

Politie neemt auto hardleerse Brabander in beslag

De politie in Noord-Brabant heeft vrijdagavond de auto van een wel heel hardleerse inwoner van Drunen in beslag genomen.

De man werd namelijk voor de vierde keer in korte tijd door agenten aangetroffen achter het stuur van zijn auto, terwijl hij helemaal niet gerechtigd was om het voertuig te besturen. Het rijbewijs van de Brabander was namelijk volgens de politie ongeldig verklaard. Vorige week woensdag hielden agenten de automobilist ook al aan en bekeurden hem. Hij verklaarde toen tegen agenten dat ie écht nooit meer zou rijden.

De man bleek echter bijzonder hardleers en werd negen dagen later alweer aangetroffen achter het stuur van een auto. Het voertuig werd daarop in beslag genomen, de officier van Justitie zal nu bepalen wanneer de man zijn voertuig terugkrijgt.

Waarom het rijbewijs van de man destijds ongeldig werd verklaard, is ons niet bekend.

Reageer op artikel:
Politie neemt auto hardleerse Brabander in beslag
Sluiten