Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 5 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Politici VS hekelen borstvoeding: ‘Perverse show’

Politicus Josh Moore ligt onder vuur in eigen land. De Republikein uit de staat New Hampshire sprak zich tijdens een Facebook-discussie met een vijandige politica Amanda Bouldin wel heel fel uit tegen borstvoeding in het openbaar.

,,Als het een natuurlijke neiging van een moeder is op haar tepel te laten zien in het openbaar en jij ondersteunt dat, dan moet je het ook geen probleem vinden als een man – uit natuurlijke neiging – naar die tepel staart en hem pakt”, zo schreef hij in een reactie.

‘Show voor perverse mensen’

Hij kreeg al snel bijval van collega Al Baldasaro, die er ook geen doekjes om wond. ,,Lieve Amanda, jouw tepels zijn wel de laatste die ik zou willen zien. Zo worden onze familiestranden een grote show voor perverse mensen.”

De Republikeinen proberen in New Hampshire er een wet door te krijgen, waardoor borstvoeding geven in het openbaar verboden wordt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politici VS hekelen borstvoeding: ‘Perverse show’
Sluiten