Remco Visser
Remco Visser Good vibes 23 jan 2016 / 18:50 uur

Passagier wil deur openen tijdens vlucht KLM

Tijdens een KLM-vlucht van Bangkok naar Amsterdam heeft een passagier zaterdag geprobeerd de deur van het vliegtuig te openen. Hij is door de bemanning en medepassagiers overmeesterd. Dit meldt de hoofdredacteur van AT5, Bart Barnas, die zelf op de vlucht zat, op zijn Twitter-account.

Een woordvoerster van de KLM kan desgevraagd alleen bevestigen dat een passagier zich ,,misdroeg”. Daarom is hij bij een tussenlanding in Warschau overgedragen aan de Poolse autoriteiten. De tussenlanding moest om een andere reden worden ingelast: tijdens de vlucht is besloten een andere route te nemen. Daarom moest er in Warschau worden bijgetankt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Passagier wil deur openen tijdens vlucht KLM
Sluiten