Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 18 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Oudste bruidspaar van Engeland geeft elkaar jawoord

Samen zijn ze 186 jaar oud, maar nog steeds even verliefd als een stel pubers. Bill Griffiths (90) gaf deze week zijn jawoord aan zijn liefde Flo Marshallsay (96). Daarmee is het bejaarde stel meteen het oudste echtpaar van Engeland.

Het altaar

De tortelduifjes uit West Midlands wonen al tien jaar samen, toch zijn ze nooit getrouwd. Tot nu, want Bill had zijn liefje eindelijk ten huwelijk gevraagd terwijl ze samen televisie zaten te kijken. En dus mochten ze elkaar eindelijk het jawoord geven in het gezelschap van vrienden en familie. De kleinzoon van Flo mocht zijn oma aan zijn arm naar het altaar brengen. Volgens de bejaarde vrouw was het een fantastische dienst. „De hele kerk zat vol, het was geweldig. Het is oprecht fantastisch geweest. Ik kon niet geloven hoeveel mensen er zijn gekomen!”, zo vertelt de gelukkige oma aan Daily Mail.

Rimpels

Het echtpaar ziet er de grap wel van in dat ze op late leeftijd weer zijn getrouwd. „Het is wel een beetje gek voor twee oudjes als wij. Maar Bill is heel lief en ook nog eens erg knap. En zoveel rimpels heeft hij ook nog niet.”

Huwelijksreis

Nadat het stel in het echt was verbonden, was er nog een klein feestje in een hotel in hun woonplaats. Erg laat is het niet geworden, want Bill en Flo waren al snel in slaap gevallen onder een dekentje op de bank. Het stel bereidt zich nu voor op hun huwelijksreis naar Nottinghamshire.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Oudste bruidspaar van Engeland geeft elkaar jawoord
Sluiten