Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Good vibes 17 jan 2016 / 16:15 uur

Optische illusie met boodschap: zie jij het?

Zo zie je ‘m, en zo zie je ‘m niet. En dat is precies het punt van de kunstenaar met deze optische illusie die het internet verovert. Op het eerste gezicht lijkt dit een plaatje waar je vooral niet te lang naar moet kijken, maar kijk toch maar even goed. Er gaat namelijk iets schuil achter de zwart-witte zigzaggende lijnen.

Verdwijnen

De afbeelding, die viral gaat sinds hij onlangs op Reddit is geplaatst, is in 2010 gemaakt door de nu 26-jarige Finse Ilja Klemencov en heet ‘They can disappear’ (ze kunnen verdwijnen). Klemencov maakte het plaatje om bewustwording te creëren en aandacht te vragen voor het grote afnemende aantal panda’s in de wereld, aldus The Mirror.

Zie je ondanks deze hint toch nog niet wat het is? Probeer er dan eens scheel naar te kijken.

View post on imgur.com

Reageer op artikel:
Optische illusie met boodschap: zie jij het?
Sluiten