Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Good vibes 30 jan 2016 / 12:38 uur

Onderzoek: deze Facebookposts worden meest gehaat

Als Facebook een ‘dislike’-knop zou hebben, zouden we daar massaal op klikken voor bepaalde soorten posts. Want hoewel er, uitzonderingen daargelaten, niet echt vaststaat wat we wel en niet op het sociale netwerk mogen plaatsen, gelden er een aantal ongeschreven regels. Dat bewijst Rantic.com met een onderzoek naar welke facebookposts het meest gehaat worden.

Uit het onderzoek onder vijfduizend mannen en evenzoveel vrouwen in Amerika, blijkt dat je beter niet teveel selfies en foto’s van je baby of eten kunt plaatsen. Ook statusupdates over persoonlijke problemen en politiek gezwam worden niet gewaardeerd. Facebookgebruikers met veel van deze berichten hebben de meeste kans om ‘ontvriend’ te worden, zo schrijft de Daily Mail zaterdag.

Meest irritant

Met stip op één vonden zowel mannen (62 procent) als vrouwen (67 procent) statusupdates over persoonlijke problemen het meest irritant.

Welke facebookberichten irriteren jou het meest?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Onderzoek: deze Facebookposts worden meest gehaat
Sluiten