Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 15 jan 2016 / 21:49 uur

Onbekende betaalt parkeerboete van moeder

„Ik zie dat je een parkeerboete hebt. Ik ga er vanuit dat dit wel het laatste is dat je op dit moment nodig hebt”. Dit zijn de woorden van een barmhartige samaritaan uit Nieuw Zeeland. Sheena Mareikura vond dit briefje onder haar ruitenwisser toen ze met haar kinderen terugkwam van een behoorlijk drukke dag.

Boete

De moeder van vier was namelijk op een neer gereden naar Auckland, speciaal voor de danslessen van haar zoon. In totaal betrof de reis zes uur, zo vertelt ze aan Daily Mail. Maar dat heeft ze graag over voor haar kinderen. Wat ze echter niet had voorzien was dat ze een flinke boete had gekregen omdat ze te lang op dezelfde plek geparkeerd stond. Even schrok ze behoorlijk, totdat ze het briefje van de vriendelijke vreemde stond.

Liefde

De persoon die de brief had geschreven, was namelijk zo vriendelijk geweest de parkeerboete voor Sheena te betalen. De vrouw is ontzettend blij met de daad van de onbekende. „Ik kon niet geloven dat er nog mensen zijn die zo vriendelijk zijn. Die dat zomaar doen voor anderen”, zo vertelt de moeder. „Ik waardeer het zo dat er mensen in de wereld zijn die elkaar wel liefde geven.”

De identiteit van de barmhartige samaritaan die de boete aftikte, blijft tot op heden onbekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Onbekende betaalt parkeerboete van moeder
Sluiten