Elena van Doorn
Elena van Doorn Good vibes 21 jan 2016 / 08:34 uur

Oma treft kleinkinderen dood aan in vriezer

Een Zuid-Afrikaanse oma is haar vijf kleinkinderen in een klap verloren doordat ze vast kwamen te zitten in een oude vriezer. De grootmoeder deed de gruwelijke ontdekking en kon niets meer voor de kinderen betekenen. Ze zijn waarschijnlijk door verstikking om het leven gekomen.

De vriezer stond in de tuin waar de kinderen aan het spelen waren. Het ongeluk gebeurde dinsdag in de plaats Kakamas. De politie gaat er vanuit dat de vrieskist in het slot moet zijn gevallen bij het spelen.

De chef van de politie roept ouders en verzorgers op om kinderen nooit alleen te laten en oud apparatuur direct op te ruimen. De slachtoffers waren tussen de 3 en 7 jaar en familie van elkaar, volgens Zuid-Afrikaanse media.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oma treft kleinkinderen dood aan in vriezer
Sluiten