Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 21 jan 2016 / 15:25 uur

Miljonair plet beveiliger met auto om bizarre reden

Een Indische miljonair heeft levenslang gekregen nadat hij één van zijn beveiligers dodelijk had verwond door hem met zijn Hummer te pletten. Waarom hij dit deed? De arme man zou de toegangspoort niet snel genoeg hebben geopend.

Hardhandig

Het verschrikkelijke ongeluk vond plaats in een appartementencomplex in Kerala, Zuid-India. Mohammed Nisham, zoals de miljonair heet, zette met zijn Hummer de beveiliger klem tegen de muur en reed tegen hem aan. Vervolgens stapte hij uit de auto en sloeg hij hem met een ijzeren staaf.

Het 50-jarige slachtoffer kreeg interne bloedingen en verwondingen door het pletten. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht en stierf een paar dagen later. Nisham moet nu de rest van zijn leven in de gevangenis blijven en daar bovenop een boete betalen van ruim 108.000 euro. De helft daarvan moet hij aan de nabestaanden schenken, schrijft DailyMail.

Losse handjes

Het is niet de eerste keer dat Nisham slaags raakte. Eerder werd hij al beschuldigd van het in elkaar slaan van een man omdat hij zijn parkeerplek zou hebben ‘gestolen’. Ook zou hij een vrouwelijke agent in zijn Rolls Royce hebben opgesloten omdat ze hem had ‘gestopt en ondervraagd’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Miljonair plet beveiliger met auto om bizarre reden
Sluiten