Remco Visser
Remco Visser Good vibes 12 jan 2016 / 08:32 uur

MIETERS! Gast bakt marshmallow in vulkaan

Het was als kind vaak het tofste onderdeel van een barbecue in de tuin of een kampvuur tijdens het kamperen: boven de hete kooltjes een marshmallow laten smelten. Maar dat is toch echt kinderspel, vergeleken met de fratsen van Bradley Ambrose.

De Nieuw-Zeelandse avonturier houdt namelijk ook wel van een warme, plakkerige marshmallow, maar pakt de bereiding van de lekkernij toch iets epischer aan. Tijdens zijn bezoek aan het eilandenrijk Vanuatu besloot Ambrose dan ook om het snoepgoed boven een actieve vulkaan te laten smelten.

Of het marshmallow-project, met temperaturen rond de 1000 graden Celsius, een succes werd? Dat zie je hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MIETERS! Gast bakt marshmallow in vulkaan
Sluiten