Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 23 jan 2016 / 22:19 uur

Meisje (3) zingt elk woord van Kleine Zeemeermin mee

Je zou denken dat alle liedjes uit menig Disney-klassieker al op iedere mogelijke manier is gecoverd, maar deze schattige vertolking van ‘Part of your world’ uit De Kleine Zeemeermin, willen we je niet onthouden.

Claire Ryan Crosby is dan misschien pas drie jaar oud, ze weet nu al wat haar grote passie is: zingen. Volgens haar vader Dave is ze er dol op en combineert ze deze passie vaak met haar voorliefde voor Disney.

Vader-dochterproject

Dave schrijft in het dagelijks leven filmmuziek en werkt als freelancer voor een filmbedrijf. Hij nam zijn dochter mee naar de studio om het bekende liedje uit De Kleine Zeemeermin, waarvan ze ieder woord mee kan zingen, op te nemen als een vader-dochterproject. Dat resulteerde in het bovenstaande filmpje dat al vele harten heeft gestolen. Het filmpje heeft al bijna 440.000 hits op YouTube.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje (3) zingt elk woord van Kleine Zeemeermin mee
Sluiten