Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Good vibes 30 jan 2016 / 18:52 uur

Man wint 7 miljoen dollar dankzij foutje

Een foutje maken we het liefst allemaal zo snel mogelijk ongedaan. Zo ook een supermarktmedewerker uit het Amerikaanse Virginia. Hij verkocht per ongeluk een verkeerd lot aan een klant en kocht deze daarom zelf terug. Dat leverde hem de jackpot van zeven miljoen dollar opleverde, meldt de Daily Mail.

Gunstig foutje

De klant vroeg om een Powerball-lot, maar Donnelly drukte op het verkeerde knopje, waardoor hij opgescheept zat met een Cash4Life-lot. Die wilde de klant echter niet hebben en dus besloot Donnelly het lot zelf te kopen, om de klant vervolgens alsnog van een Powerball-lot te voorzien.

Hartaanval

De nietsvermoedende Donnelly besteedde er verder geen aandacht meer aan, totdat hij een paar dagen na de trekking hoorde dat de jackpot was gevallen op een lot uit ‘zijn’ supermarkt. Nadat hij de cijfers van zijn Cash4Life-lot had gecheckt, belde hij zijn vrouw om het goede nieuws te vertellen. „Als dit waar is, moet je zo snel mogelijk naar huis komen, want ik krijg zometeen een hartaanval’’, was haar antwoord, zo schrijft de Daily Mail.

Donelly zelf moest zijn plotse miljonairsstatus ook even laten bezinken. „Het is nog niet tot me doorgedrongen.’’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man wint 7 miljoen dollar dankzij foutje
Sluiten