Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 18 jan 2016
Leestijd: 2 minuten

Man vergeet vrouw, ontdekt pas 100 kilometer later

Een Argentijnse man heeft een niet zo’n goede beurt gemaakt bij zijn lieftallige vrouw door zonder haar weg te rijden bij een benzinestation. Hij ontdekte pas na 100 kilometer dat zijn echtgenote niet meer in de auto zat, weet The Telegraph.

Toilet

De man, die Walter zou heten, reed met zijn vrouw en zoon terug naar Argentinië na een vakantie in Brazilië. Nadat hij bij een benzinestation zijn auto had volgegooid, was hij even naar het toilet gegaan. Toen hij de auto weer instapte had hij niet gezien dat zijn 40-jarige vrouw, die Claudia zou heten, niet meer in de auto zat.

Hoe hij dat had kunnen missen? Zijn vrouw had op de achterbank liggen slapen en zat dus niet naast de man. Toen Walter naar de wc was gegaan, was Claudia ontwaakt en was ze de winkel van het benzinestation ingelopen om wat koekjes te kopen. Toen ze terugliep, ontdekte ze dat haar familie er vandoor was zonder haar.

Het was de 14-jarige jongen ook ontgaan dat zijn moeder niet in de auto zat; hij zat een spelletje te spelen op zijn mobiel waar hij blijkbaar nogal in opging. Uiteindelijk had de man na 100 kilometer pas door dat zijn vrouw niet in de auto zat. Daarop reed de man terug naar het benzinestation.

Woest

Ondertussen had Claudia er alles aan gedaan contact op te nemen met haar man, maar ze had niet tot nauwelijks bereik. Daarop vroeg ze het personeel van het benzinestation om hulp. Zij namen contact op met de politie, die haar meenam naar het bureau tot haar man terug was.

Claudia kon niet bepaald lachen om het voorval. Volgens een verkeersagent schopte de vrouw tegen de auto toen haar man twee uur later terugkeerde. „Ze was woest. Ze schreeuwde dat het hem zo lang had geduurd om erachter te komen. Er was geen fysiek geweld, maar ze was erg van streek toen ze haar man zag.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.