Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 22 jan 2016 / 11:09 uur

Man verdient duizenden euro’s met plakhoofd

Jamie Keeton, een man uit Illinois (Verenigde Staten), heeft een bijzondere aandoening waardoor hij van alles aan zijn hoofd kan plakken. Dokters hebben nog geen idee wat het precies is, maar de man lijkt zo’n hoge lichaamstemperatuur te hebben dat zijn poriën als een soort zuignapjes werken.

Vroeger durfde Keeton zijn speciale talent uit schaamte nooit te laten zien aan de wereld, maar nu verdient hij er zijn brood mee. Met zijn alter ego ‘can head’ maakt hij reclame voor verschillende merken, die hem daar flink voor betalen. Hij krijgt zo’n duizend dollar per dag.

Zeldzaam

Volgens Amerikaanse doktoren is Keeton de enige in de Verenigde Staten met deze bijzondere aandoening. Er zouden wereldwijd nog twee andere mensen zijn met dit talent, maar die wonen allebei in India.

Ongelukje

De man ontdekte zo’n 23 jaar geleden dat zijn hoofd een grote zuignap is, tijdens een honkbalwedstrijd. Hij vertelt aan WLS-TV: „Het was een heel warme dag, dus ik probeerde mijn hoofd af te koelen. Ineens sloegen ze een homerun, ik wilde de bal vangen, maar toen bedacht ik me: waar is mijn drankje gebleven? Ik vroeg het en iedereen lachte zich rot. Mijn drinken zat aan de achterkant van mijn hoofd geplakt.”

Nu heeft de man ontdekt dat niet alleen drankjes, maar ook telefoons en potjes aan zijn hoofd plakken. Veel mensen zouden ervan overtuigd zijn dat de man heel erg magnetisch is, maar Keeton kan ook aluminium, glas en plastic op zichzelf plakken, dus dat is niet waar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man verdient duizenden euro’s met plakhoofd
Sluiten