Remco Visser
Remco Visser Good vibes 4 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Man biedt verlovingsring ex aan op internet

‘Gratis op te halen: Diamanten ring. Nooit gedragen.’ Zo klinkt ongeveer de advertentie van een vrijgevige Australiër, die via internet een peperdure verlovingsring weggeeft.

De ring was eigenlijk bedoeld voor zijn geliefde, maar die relatie kwam helaas ten einde voordat hij de kans kreeg de grote vraag te stellen. Omdat hij geen zin had zich te laten afzetten bij een juwelier, kwam de Australiër op een veel mooier idee.

„Serieus! Dit is geen truc of poging tot oplichting. Ik gun deze ring aan een liefhebbend koppel, in de hoop dat het hen wel geluk zal brengen”, zo leest de advertentie die de man op Reddit publiceerde.

Geïnteresseerden moeten wel kunnen bewijzen al een tijdje samen te zijn en serieus van plan zijn zich binnenkort te verloven. Bovendien wil de vrijgevige Australiër de ring alleen in hoogsteigen persoon overhandigen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man biedt verlovingsring ex aan op internet
Sluiten