Metro
Metro Good vibes 1 jan 2016 / 20:20 uur

Man betrapt dochter (14) seksend met pa klasgenootje

Een man in Joliet in de Amerikaanse staat Illinois ging volledig uit zijn pan toen hij zijn 14-jarige dochter betrapte terwijl ze seks had. Nu is dat alleen al waarschijnlijk een nachtmerrie voor vele vaders van tienerdochters, de bedpartner van het minderjarige meisje bleek ook nog eens veel ouder. Het was namelijk de vader van één van haar klasgenootjes.

Kelder

De vader van het tienermeisje betrapte zijn dochter en de 32-jarige Anthony Shannon even voor middernacht al bedgymnastiekend in de kelder van zijn huis. Zowel het meisje als Shannon wisten aanvankelijk te ontkomen door snel uit een raam te klimmen.

De vader rende nog wel achter hen aan, maar kon niet voorkomen dat ze ontkwamen. Het meisje was daarbij slechts gekleed in een T-shirt en onderbroekje. Weer terug thuis belde de bezorgde vader direct met de politie en vertelde wat er gebeurd was.

Ziekenhuis

Politieagenten troffen de tiener enkele straten verderop rillend van de kou aan. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek, maar weigerde de politie verder iedere medewerking. Ondertussen namen agenten telefonisch contact op met Shannon, die zich op verzoek van de politie meldde op het bureau. Daar werd hij aangehouden en vastgezet.

De 32-jarige man wacht een aanklacht wegens seks met een minderjarige. In Illinois is de minimumleeftijd om seks te hebben 17 jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man betrapt dochter (14) seksend met pa klasgenootje
Sluiten