J. Geerdink
J. Geerdink Good vibes 15 jan 2016 / 19:00 uur

Lottowinnende verpleegster gefopt door zoon

De verpleegster uit Californië die wereldwijd viral gaat omdat ze één van de winnaars van de Powerball zou zijn, blijkt te zijn beetgenomen door haar zoon. Dat meldt New York Daily News.

Eerder werd gemeld dat de 56-jarige verpleegster, moeder van zeven kinderen, woensdagavond gewoon haar nachtdienst afmaakte toen bleek dat ze bijna tweehonderd miljoen dollar had gewonnen in de loterij waarvan de hoofdprijs totaal ruim anderhalf miljard dollar was. Eerder had de organisatie bekendgemaakt dat er drie winnende loten zijn, die ieder 528 miljoen dollar waard zijn.

Gênant

Ze was aan het werk in een ziekenhuis toen haar zoon haar belde dat ze één van de drie winnaars van de megajackpot zou zijn. Na het telefoontje barstte een klein feestje los in Park Avenue Healthcare and Wellness in Pomona, maar dat bleek niet terecht. „Het was een grap, een prank… Van mijn broertje”, vertelde dochter Jennifer aan Daily News. „Het is echt te gênant voor woorden na alle ontstane ophef.”

Volgens de organisatie van de Powerball heeft nog geen van de drie winnaars zich officieel gemeld. Die drie winnende loten zijn verkocht in de staten Californië, Florida en Tennessee. Winnaars uit Munford in die laatste staat hebben zich wel al kenbaar gemaakt. Eerder vandaag waren ze te gast in het tv-programma Today van NBC. Zij gaan later vandaag naar het lottokantoor om hun 528 miljoen dollar op te halen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lottowinnende verpleegster gefopt door zoon
Sluiten