Remco Visser
Remco Visser Good vibes 5 jan 2016 / 14:52 uur

LOL! Man rent naakt door Sint-Pieter in Rome

In Rome is maandag een man opgepakt, nadat hij in adamskostuum een paar rondjes door de Sint-Pietersbasiliek had gerend. Dat melden Italiaanse media.

Het zou gaan om de 44-jarige Luis Carlos Giampaoli, die zich op Facebook al een tijdje uitgeeft als engeltje. Hij was gewoon gekleed door de toegangscontrole van de kerk gekomen, maar kleedde zich vervolgens in een hoekje van de basiliek uit. Daarna rende hij op alleen zijn schoenen tussen de toeristen door.

De bewakers van de kerk wisten de naaktloper al snel te pakken te krijgen. Volgens de persdienst van het Vaticaan zou de man een dakloze zijn. Hij is ter observatie in een psychiatrisch ziekenhuis opgenomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
LOL! Man rent naakt door Sint-Pieter in Rome
Sluiten