Remco Visser
Remco Visser Good vibes 9 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

LOL! Jedi-knulletje gaat los op Darth Vader

Jonge Star Wars-fans die dolgraag toe willen treden tot de Jedi-orde kunnen sinds een paar maanden hun geluk niet op in Disneyland. Daar kan namelijk de eerste stap in de training tot beschermer van het heelal worden genomen.

En zo’n eerste lesdag kan soms het meest enthousiaste in Jedi-aspiranten naar boven halen, zo blijkt uit onderstaande video. In Disneyland Californië bleek een van de padawan’s namelijk wel heel ambitieus in zijn gevecht met Darth Vader, dat er zelfs extra Stormtroopers aan te pas moesten komen om de twee kemphanen uit elkaar te halen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
LOL! Jedi-knulletje gaat los op Darth Vader
Sluiten