Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 15 jan 2016 / 08:49 uur

Leefstijl Zuckerberg familie maakt buren boos

Mark Zuckerberg mag dan wel een lieve vader zijn en een geniaal brein hebben, de buren zijn niet al te blij met de miljardairfamilie als buren. Ze hebben nu zelf een brief geschreven aan de andere omwonenden om bij de gemeente te klagen over de leefstijl van Mark en de rest van zijn gezin.

Beveiliging

De familie Zuckerberg woont in een welgestelde wijk in San Fransisco, waar ze – ja, echt – vier huizen om hun eigen huis heen hebben gekocht om de nodige privacy te krijgen. Toch wordt de omgeving steeds geconfronteerd met het wel en wee van hun beroemde buren, meldt Buzzfeed. Zo neemt de beveiliging van Mark al constant twee parkeerplekken in beslag met hun SUV’s. En dat is lang niet het enige, als we de buren moeten geloven.

Hinderlijk

,,Ik weet zeker dat we het er allemaal over eens zijn dat het hinderlijk kan zijn om naast Zuckerberg te wonen”, zegt een in de brief. ,,En ik denk dat we allemaal hebben geprobeerd om zo geduldig en menselijk te zijn als mogelijk is tijdens de grote verbouwing, het lawaai, de troep en het blokkeren van de straat etcetera.” Hij of zij heeft het hier over de nooit eindigende verbouwing die het stel begon in 2014, waarbij een dakterras, ondergrondse garage en naar verluid ook wijnkelder werd aangelegd. Een hond en een baby later, is er nog weinig veranderd. Vooral de dubbelgeparkeerde SUV’s werken de omwonenden op de zenuwen.

Reactie

Een woordvoerder van Mark Zuckerberg heeft inmiddels gereageerd. ,,De beveiligingsauto’s zijn geparkeerd zoals de lokale parkeerwet toestaat. Het team probeert rekening te houden met de zorgen van de buren en betreuren enig ongemak.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Leefstijl Zuckerberg familie maakt buren boos
Sluiten