Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 11 jan 2016 / 09:37 uur

Knuffel Australische sportjournalist valt niet goed

Social media gebruikers vinden de knuffel die de Australische sportverslaggever Hamisch McLachlan gaf aan zijn collega Monika Radulovic, ex- Miss Universe deelneemster, ongepast. Ze vergelijken het voorval met het geflirt van cricketspeler Chris Gayle. Gayle flirtte met de journaliste Mel McLaughlin die hem interviewde. Daarvoor moest Gayle een boete van 10.000 Australische dollar betalen, ongeveer 6700 euro.

Radulovic was net bezig met haar eerste presentatieklus voor het programma Weekend Sunrise van Channel Seven. Ze verving de presentator die normaal het weer presenteerde en reageerde ongemakkelijk op de knuffel van McLachian. Na een korte omhelzing vroeg ze hem om professioneel te blijven, zo blijkt uit het fragment dat op de site van The Guardian staat. Om de situatie nog een beetje te redden voegde McLachlan lachend toe: „Ik ben niet Chris Gayle hoor!”

Chris Gayle

Op Twitter en Facebook zijn ze het daar niet mee eens. Al snel werden er vergelijkingen gemaakt met Chris Gayle. Verontwaardigd vroegen ze zich af of dit wel gepast was.

Reageer op artikel:
Knuffel Australische sportjournalist valt niet goed
Sluiten