J. Geerdink
J. Geerdink Good vibes 17 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Klant McDrive betaalt met heroïne

Een medewerkster van een McDrive in het Amerikaanse LaPorte keek raar op toen één van haar klanten afrekende met een zakje heroïne. Dat meldt WSBT.

Onder invloed

De nog onbekende man gaf maandag de 28-jarige werknemer een stapeltje verfrommeld geld met daartussen het zakje drugs toen hij zijn bestelling afrekende. De vrouw belde gelijk de politie toen ze het zakje ontdekte. Na een test bleek er heroïne in te zitten. Volgens het politierapport zou de medewerkster van de McDrive hebben verklaard dat de bestuurder van de auto onder invloed was.

De politie is nu op zoek naar de man en heeft beelden van beveiligingscamera’s bij het hamburgerrestaurant en in de omgeving van de McDonald’s bekeken om de identiteit van de bestuurder te achterhalen. Tot nu toe zijn agenten van het korps in het stadje in de staat Indiana daar niet in geslaagd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.