Metro
Metro Good vibes 11 jan 2016 / 10:00 uur

Japanse dief jat 600 slipjes

Deze 25-jarige Japanner heeft een opmerkelijke hobby. Shoya Imada heeft een enorme fascinatie voor vrouwenondergoed en breekt dan ook geregeld in bij dames om hun slipjes te jatten. De man werd onlangs opgepakt tijdens één van zijn uitstapjes.

Gedurende het politieonderzoek werd duidelijk dat het niet de eerste keer was dat Imada een inbraak pleegde om z’n collectie te kunnen vergroten. Naast inbraak wordt de man ook verdacht van de mishandeling en verkrachting van een vrouw. Hij zou haar op straat in de stad Nankoku hebben beroofd van haar lingerie, schrijft The Tokyo Reporter.

De werkloze twintiger is niet de enige in Japan met een fascinatie voor damesondergoed. In Japan is het zelfs mogelijk om slipjes via een speciale ondergoed verkoopautomaat te verkrijgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Japanse dief jat 600 slipjes
Sluiten