Remco Visser
Remco Visser Good vibes 9 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

In Beeld: Honderden Elvissen in Australië

Fans van Elvis Presley kunnen de komende dagen hun hart ophalen in het Australische Parkes. Daar vindt de komende dagen namelijk voor de 24e keer een enorm Elvis-festival plaats. Sterker nog; de pret begon begin eerder dit weekend al op het station van Sydney.

Daar verzamelden zich namelijk honderden vetkuiven voor een reis met de zogenaamde Elvis Express. De speciale trein vervoert de Elvis-fans van Sydney naar het festival, dat elk jaar samenvalt met de verjaardag van Presley op 8 januari.

22.000 bezoekers

De stad Parkes verwacht dat er naast de passagiers van de Elvis Express nog eens 22.000 Elvis-liefhebbers richting het festival komen. ,,Deze dagen hebben we tijdelijk een verdubbeling van het aantal inwoners", zo stelt burgemeester Ken Keith, die overigens als een van de weinige niet verkleed als The King door Parkes paradeert. Het festival duurt nog tot morgenavond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
In Beeld: Honderden Elvissen in Australië
Sluiten