Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 31 jan 2016 / 16:00 uur

IJzersterke bankmanager houdt bankrover tegen

De oplettendheid en het reactievermogen van een bankmanager uit Zebulon zijn toch minstens uitzonderlijk te noemen. In de Amerikaanse staat North Carolina hield de manager namelijk een bankrover tegen door de deur dicht te houden. De alerte reactie van de man is te zien op beveiligingsbeelden.

De manager loopt rustig langs de deur en tuurt wat naar buiten als hij een man met capuchon en doek voor zijn mond ziet rennen. De gemaskerde man komt op de deur af om de bank te beroven. Gelukkig reageert de manager adequaat en trekt hij meteen de deur dicht, waardoor het overval wordt voorkomen.

De overvaller geeft het al vrij snel op en maakt zich uit de voeten. Sinds donderdag is de mislukte bankrover op de vlucht voor de politie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
IJzersterke bankmanager houdt bankrover tegen
Sluiten