Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 15 jan 2016 / 19:20 uur

Hulphond kalmeert bruid op bruiloft

Een bruiloft zou helemaal in het teken moeten staan van een bruidspaar, toch wist op de bruiloft van Valerie and Andrew Parrot hun hond Bella de show te stelen. De hulphond was naast aanwezig bruidsmeisje ook op het festijn om Valerie bij te staan.

Paniekaanval

Valerie kampt al jaren met een angststoornis, zo schrijft ABC News. Bella is getraind om haar bazin bij te staan als zij paniekaanvallen krijgt. Op die manier kan ze haar baasje kalmeren. Op foto’s van de bruiloft is te zien hoe de trouwe Bella haar baasje bij staat op de mooiste dag van haar leven. Vlak voordat Valerie de weg naar het altaar betreedt, krijgt ze te maken met een kleine paniekaanval. Gelukkig is de trouwe viervoeter daar om haar baas bij te staan. Dit levert natuurlijk prachtige plaatjes op.

https://www.facebook.com/MadPhotoAndDesign/posts/826545604120528:0

Omdat Bella natuurlijk aan de zijde van Valerie moet blijven, besluit het bruidspaar de hond om te dopen tot bruidsmeisje. Ze krijgt dan ook speciale kleding aan. „Aangezien ze altijd bij me is en me altijd ondersteunt, wilden we deze dag voor Bella ook bijzonder maken”, zo vertelt Valerie.

https://www.facebook.com/MadPhotoAndDesign/posts/828519207256501:0

Viraal

De fotograaf wist op een bijzondere manier de relatie tussen Valerie en Bella vast te leggen. Toen deze foto op Facebook en op het forum Reddit werden geplaatst, duurde het dan ook niet lang voordat de kiekjes viraal gingen. Valerie is daar wel van geschrokken. „Het is een beetje surrealistisch dat mensen mijn foto’s zo bewonderen. Ik dacht dat het een mooie weergave was van de relatie tussen Bella en mij, maar dat het zoveel aandacht zou opleveren, had ik niet kunnen bedenken.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hulphond kalmeert bruid op bruiloft
Sluiten