Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 19 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Hou je van rust en natuur? Dit is de perfecte baan!

Heb je groene vingers, maar hou je niet zo van teveel mensen om je heen? Dan hebben wij misschien wel de droombaan voor je gevonden!

Het eiland Tristan da Cunha in de atlantische Oceaan is namelijk op zoek naar iemand die voor de 300 koeien en 200 schapen wil zorgen, die over het eiland lopen. Ook hebben de lokale bewoners advies nodig op het gebied van landbouw. De 265 mensen die op het eiland wonen willen namelijk niet meer afhankelijk zijn van import en helemaal zelfvoorzienend worden.

Afgelegen

Voor dat laatste valt wat te zeggen, want Tristan da Cunha ligt niet bepaald om de hoek. In tegendeel: het is een van de meest afgelegen eilanden ter wereld. Het Engelstalige eiland ligt midden in de Atlantische Oceaan, bijna 2400 kilometer ten westen van Zuid-Afrika. Er gaan slechts 9 schepen per jaar (!) naar Kaapstad toe.

Prachtig

Last van heimwee moet je dus niet hebben, maar je krijgt er veel voor terug. Gratis onderdak, alle rust en prachtige natuur. Wat betreft dat laatste: we kunnen omschrijven hoe het eruit ziet, maar beeld zegt meer dan 1000 woorden. Geniet en grijp je kans!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hou je van rust en natuur? Dit is de perfecte baan!
Sluiten