Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 24 jan 2016 / 16:25 uur

Gevangene drinkt biertje met bewakers en ontsnapt

Een Duitse gevangene wist ook dat de meeste mannen een zwak hebben voor bier en gebruikte deze kennis om zijn weg naar vrijheid in te slaan. Peter Breidenbach, een zedendelinquent en overvaller, had een dagje verlof en ging met een stel bewakers een biertje drinken.

En iedereen weet, dat je na een aantal biertjes ontzettend nodig moet plassen, dus dat deden de bewakers… Toen was het tijd voor Peter om te rennen, hij ontsnapte afgelopen woensdag. Hij is vandaag inmiddels weer gepakt, toen hij rustig door de gemeente Brühl fietste.

Een politiewoordvoerder vertelde tegen de lokale krant de Koelner Stadt-Anzeiger dat dit uiteraard nooit had mogen gebeuren. Breidenbach werd in 1991 veroordeeld voor een serieuze overval en verkrachting. Hij mag nu waarschijnlijk weer wat langer in het gevang verblijven.

https://twitter.com/i/status/690635746009440256

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gevangene drinkt biertje met bewakers en ontsnapt
Sluiten