Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 19 jan 2016 / 20:15 uur

Geduldige kassamedewerker helpt oma, gaat viral

Hoe zou jij reageren als je als kassamedewerker iemand hielp, die alleen met cash wil betalen en alles apart af wil rekenen? De meeste mensen zouden op z’n zachtst gezegd niet blij zijn, maar de medewerker op de volgende foto laat zien wat echt goede service is.

https://www.facebook.com/10153449124029492

De foto werd op Facebook geplaatst door een andere klant en is inmiddels meer dan 25.000 keer gedeeld. Sarah Bigler beschrijft hoe ze na werk nog even snel langs de supermarkt moest, ondanks het feit dat ze zelf moe was en een jengelend kind bij zich had.

Apart betalen

,,Ik sloot aan in een rij waar slechts een iemand stond”, schrijft de vrouw. ,,Ik legde mijn spullen op de rolband toen ik zag dat de oudere vrouw voor me met apart wilde betalen, en dan ook nog eens met contant geld”. Logischerwijs raakte Sarah een beetje geïrriteerd omdat haar kind naar huis wil, totdat ze zag hoe de jonge kassamedewerker ermee om ging.

Belangrijke les

,,Ik zag hoe rustig hij haar hielp met het tellen van het geld, hoe hij de muntjes zorgvuldig uit haar fragiele handen pakte”, herinnert Sarah zich. ,,Hij zuchtte of zeurde niet, hij was alleen maar aardig”. Op dat moment beseft de jonge moeder zich dat niet haar dochtertje, maar zijzelf degene was die ongeduldig was. ,,Ik zag hoe mijn dochter rustig toekeek en ik bedacht me dat ze juist getuige was van een belangrijke les en ik besefte me dat ik dat ik ook wel eens een opfrisser nodig heb op dat gebied”, aldus Sarah.

Nadat ook zij vriendelijk geholpen was door de jongen, besloot Sarah zijn manager te vertellen over het mooie moment. ,,Mocht je ooit in deze supermarkt zijn, lach dan eens lief naar Ishmael”, besluit Sarah. ,,De wereld heeft meer mensen zoals hij nodig.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geduldige kassamedewerker helpt oma, gaat viral
Sluiten