Remco Visser
Remco Visser Good vibes 27 jan 2016 / 09:23 uur

Bizar! Gast test kogel onder water op zichzelf

Iedereen heeft tijdens zijn middelbare schooltijd wel kennisgemaakt met een aantal elementaire natuurwetten. En aangezien je erop vertrouwt dat deze regels altijd werken, is er vrijwel nooit de behoefte het een en ander aan een test te onderwerpen.

Zo werkt het echter niet bij Andreas Wahl. De Noor heeft namelijk een grenzeloos vertrouwen in de natuurwetten, en toont dat in verschillende video’s op zijn YouTubekanaal. Zo heeft hij zich deze week onder vuur laten nemen in een zwembad, om te laten zien wat er gebeurt met een kogel onder water.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Bizar! Gast test kogel onder water op zichzelf
Sluiten