Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 31 jan 2016 / 19:00 uur

Fietskoerier vervoert belachelijk veel kratten

In Shanghai is het leven toch nét even anders dan wij het stadsleven zijn gewend. Ze durven er net even wat meer dan wij, zo lijkt het soms. Een fietskoerier in de grootste stad van China bewijst dat.

De koerier dacht even effectief te zijn en vervoerde net even wat meer kratjes dan normaal. Hoeveel precies, daar zijn we op de redactie nog niet uit. In ieder geval hopen we dat de fietsbezorgers van hippe restaurants in onze hoofdstad deze methode nog even achterwege laten.

Dat het dapper is om zo bepakt en bezakt door een drukke stad te fietsen, is al vrij indrukwekkend. Maar het feit dat Shanghai een stad is met de slechtste bestuurders, maakt dat deze bezorgmanier een extra applausje verdient.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fietskoerier vervoert belachelijk veel kratten
Sluiten