Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 27 jan 2016 / 14:00 uur

Fietser krijgt levenslang McDonald’s-verbod

Mocht je jezelf ervan willen weerhouden ooit nog bij de McDonald’s te eten, dan kun je het beste een vestiging in Den Helder binnenfietsen. Een knul uit de buurt dacht dat hij wel fietsend de zaak binnen mocht komen, maar dat werd hem niet in dank afgenomen.

Het leverde de jongeman een levenslang verbod in het restaurant op. „We weten wie het is, maar hij is sinds het incident niet meer bij ons geweest”, laat de woordvoerder van de vreetschuur aan RTV NH weten. „Zodra hij weer binnenstapt in ons restaurant, zal een manager hem eruit zetten.”

Ballonnen

Het hele fietsincident werd lachend gefilmd door een van de klanten. De fietser maakt een mooie grande finale door van zijn fiets te vallen temidden van een aantal kleurrijke ballonnen.

https://www.facebook.com/764772090312425/videos/804448746344759/

Reageer op artikel:
Fietser krijgt levenslang McDonald’s-verbod
Sluiten