Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 13 jan 2016 / 09:25 uur

Eerste homostel op kiss-cam ijshockeywedstrijd

De menigte ging los tijdens een recente ijshockeywedstrijd in Los Angeles. Ja, vanwege een geweldig shot, maar niet eentje die op het ijs plaatsvond.

Het shot werd namelijk niet gemaakt door een speler, maar door de camera die langs het publiek gaat. Die legde het moment vast dat een onbekend homostel geschiedenis schreef door elkaar op de mond te zoenen, toen de kiss-cam op hen gericht was. Het publiek werd enthousiast en juichte het koppel toe.

Niet totaal uniek

Brad Parr en zijn partner Andy Evans zijn het eerste homokoppel die hun liefde uit tijdens een ijshockeywedstrijd. Toch is een zoen van een homostel voor een kiss-cam niet helemaal uniek: in mei ging een koppel hen voor op de kiss-cam van L.A. Dodgers. Dit was de eerste bij Major League Baseball.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste homostel op kiss-cam ijshockeywedstrijd
Sluiten