Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Good vibes 3 jan 2016 / 15:38 uur

‘Duivel’ kijkt mee op echoscopie

Een echo laten maken is voor veel aanstaande ouders spannend, maar voor deze toekomstige moeder moet het eerder een huiveringwekkende ervaring zijn geweest. Het lijkt er namelijk op dat iets sinisters op de foetus neerkijkt, als je goed kijkt.

Duivel

De foto werd op nieuwjaarsdag op Imgur geplaatst met de titel ‘‘A friend’s ultrasound. When you see it …’ Sindsdien is de foto al meer dan een miljoen keer bekeken en Imgurgebruikers laten hun fantasie los op wat het figuur rechts van de foetus mogelijk is.

Veel mensen menen een duivelachtig wezen in het figuur te herkennen, getuige de reacties. Zo wil een één van de gebruikers weten of andere mensen de duivel rechts op de foto ook zien en vraagt iemand zich in één van de reacties af of de baby de baarmoeder deelt met Satan. Een ander ziet er juist een zeemeermin in. „Iedereen ziet een duivel, maar ik zie er een vriendelijke zeemeermin in. We zijn allemaal vreemd’’, schrijft gebruiker subtlemrs onder de foto. Weer anderen zeggen een Hindoegod(in) in het figuur te zien.

View post on imgur.com

Alles oké

Wat het precies is, kon echoscopist echter ook niet zeggen. Volgens de Daily Mail had hij zoiets niet eerder gezien.

Naar aanleiding van de vele vragen en reacties heeft de uploader van de foto laten weten dat alles oké is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Duivel’ kijkt mee op echoscopie
Sluiten