Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 29 jan 2016 / 15:13 uur

Dit gebeurt er als je op de Dam gaat liggen

Als je een vogelfobie hebt, kun je de volgende video beter niet bekijken. Een groepje Britten wilde van het tripje Amsterdam een extra onvergetelijke ervaring maken en bedacht: waarom alleen maar naar de duiven op de Dam kijken als je er ook onder kan gaan liggen?

Zo gezegd zo gedaan, een van de jongens ging op de grond liggen en zijn vrienden gooiden brood op hem. Wat volgde had een scène uit de film Birds kunnen zijn…

Het enige wat de jongen nog kan doen, is een beetje proberen zijn gezicht te bedekken met zijn capuchon. Want van die vogels op je buik kan misschien nog, maar die pootjes in je gezicht… Daarnaast zal hij een schietgebedje hebben gedaan in de hoop dat de spijsvertering van de vogeltjes niet al te snel werkt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit gebeurt er als je op de Dam gaat liggen
Sluiten